ludzie musimy coś zrobić na ten 17 finał składajcie propozycje ........
i jeszcze jedno kto będzie wogóle ???
ja sie melduje a skoro bende bendzie durzo ognia
co do pomysłów:
- fireshow
- walka na mjecze
- zachenć swój kabaret do występów
- wystawcie koszylke kabaretu na ałkcje (może z ałtograami)
- niech rycerstwo wystawi coś na ałkcje
- niech bendzie chucznie
- morzna pochodzić z kolesiami z puszką co zbierają datki
Na poczontek chyba starczy
Ja melduje ze bede ale pomysle nad pomyslami ;p
Ja z moja druzyna w tamtym roku podczas WOŚP zbieraliśmy maskotki i zabawki dla dzieci z Domu Dziecka w Rypinie... nie jest zly pomysl ale trzeba by zajac sie ogloszeniami.. zadzwonic do domu dziecka.. itp.itd.
Ostatnio edytowany przez Monia (2008-12-22 20:10:35)
Użytkownik
Witam ,troche dupiasto że będziemy znowu robić koloryt ludziom dla których jesteśmy tylko wypelnieniem imprezy ale myśle że dla tak szczytnego celu jak WOŚP warto . Postaram sie przyjechać czy z armata to nie wiem ( zależy to od pogody) ale coś zabiore żeby za cicho nie bylo.
A tak poza tematem to INNE OSOBY Z BRACTWA TEŻ MOGŁYBY SIE ZALOGOWAĆ!!!! To tyle pozdrawiam Henryk
Zgłaszam się Henryku ;p Mojej obecności jeszcze nie potwierdzam,ale baaardzo się postaram,Agnieszka mówiła,że będzie. Z Izą dzisiaj coś pomyślimy,a poza tym to na wszystko się zgadzam jakby co;)
Użytkownik
Super, miejsce w aucie sie znajdzie z taką zalogą to chyba wezmiemy armate co? Niech wiedzą w mieście że jesteśmy!
ja armatke biore i łod rana my już wyruzamy w miasto troche sie pokazac a pozniej na ten zamek...... (czytaj:(cenzura)). ale mam nadzieje ze bedzie dobrze
pozdrawaim
Użytkownik
Właśnie , o której spotykamy sie na zamku?
sluchajcie jest tak o 11 zbieramy sie w domu kultury i idziemy na miasto w strojach (prosze sie cieplo ubrac a poznie okolo godziny 16.30 ryszamy juz na zamek......
pozdrawiam
SULA
podziekowania dla tych co byli na WOŚPie było naprawde super.... no i o czywiście udało nam sie zebrać dużo pieniedzy pozdrawiam ....